CookiesAccept

Vi bruger cookies til brugeradfærds analyser.

Hvis du ikke ændre dine internetindstillinger accepterer du disse Learn more

I understand

Det får I
A.A. Business Translation er et professionelt oversættelsesbureau. Man får en professionel oversættelse af høj kvalitet, leveret rettidigt, og hvis påkrævet bekræftet og evt. legaliseret.

Hvorfor bruge et professionelt oversættelsesbureau?
Hvis man som virksomhed ønsker at fremstå som professionel over for sine potentielle og eksisterende kunder, er det af største betydning, at man også kommunikerer på et professionelt niveau.

Hvordan får I jeres budskab igennem?
Det er vigtigt, at man som virksomhed får sit budskab igennem og tilpasset til sin målgruppe. Ligeledes er det vigtigt, at oversættelser udføres af specialister med ekspertise inden for lige netop det fagområde, oversættelsen skal vedrøre.
Lad A.A. Business Translation hjælpe jer med at få jeres budskab igennem til jeres kunder på en professionel måde, på et professionelt sprog, uanset om det drejer sig om brochuremateriale, hjemmesider, tekniske manualer eller kataloger og produktblade.

Hvad omfatter vor service?
Vor service omfatter også gerne en efterfølgende gennemgang og finpudsning af teksten i samarbejde med jer, så den endelige tekst kan blive fuldstændig tilrettet præcis til jeres ønsker.
Vi udarbejder også gerne en terminologiliste, som I kan gøre brug af i jeres virksomhed.
Alt oversættelsesmateriale gemmes i 3 år, med mindre andet er aftalt.

Hvad betyder bonus rabatsatser?
Når flere af vore kunder vælger at bruge os som fast samarbejdspartner i forbindelse med al firmaoversættelse, ønsker vi naturligvis, at dette skal komme vore kunder til gode. Derfor har vi nogle rabatsatser, som kommer til udtryk i en rabatpris, alt afhængig af volumenmængden på oversættelsesmaterialet fra det pågældende firma inden for et kalenderår.
Såfremt der løbende er meget materiale, der skal oversættes, så spørg til vores bonussatser.

Kontakt

Mail eller ring til A. A. Business Translation for at høre mere

 

Kontakt os

GRATIS KVALITETSTESTtengetift


boger

Er der tale om en større oversættelsesopgave, så få en prøveoversættelse

  

Læs mere